Over internetoptv.com

De website:

Innovaties en technieken volgen elkaar in rap tempo op. Een Smart TV, of TV met internet, is er een van. Je hebt niet de tijd om van alle ontwikkelingen op de hoogte te blijven. Deze website is er om je te helpen met het hele concept “Smart TV”. Als je, net als ik, eenmaal overtuigd bent van de voordelen van internet op je TV kan je op zoek naar de beste Smart TV voor jou.

Auteur:

De naam achter de website is Hans Kolbeek. Just your regular 21 year old-college-gap-year-student-kind of guy. Hans Kolbeek - Google Plus paginaIk wil zoveel mogelijk mensen laten kennismaken met het innovatieve en sociale aspect van Smart TV en probeer daarom zoveel mogelijk nuttige informatie op deze site te verzamelen. Als gadget freak kon ik niks anders dan het concept van Smart TV omhelzen. Ik ben echt zo’n gast die het liefst alle nieuwe gadgets gelijk wil hebben. Toen ik in 2011 hoorde over Smart TV stond ik versteld van de mogelijkheden van een TV met internet en wilde er meer over weten.

Wat mij dagelijks interesseert is hoe een mens in elkaar zit en waarom hij doet wat hij doet. Ik heb het geluk dat ik mijn interesse kan toepassen in het werk wat ik nu doe: online marketing.

Connect with me:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.